Vyrtuální prohlídka

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29
13/2024 Kalkulace cen pro vodné za kalendářní rok 2023
14/2024 Veřejná vyhláška - daň z nemovitých věcí na rok 2024
15/2024 Návrh závěrečného účtu Svazku obcí mikroregionu Střední Haná za rok 2023
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
30
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
POZVÁNKA NA SEMINÁŘ PRO ŽADATELE K 1. VÝZVĚ MAS STŘEDNÍ HANÁ STRATEGICKÉHO PLÁNU
1
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
2
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
3
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
4
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
5
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
6
16/2024 Záměr prodeje hmotného majetku
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
7
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
8
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
9
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
10
17/2024 Volby do EP - Oznámení o svolání prvního zasedání okrskové volební komise č.1 ve Stříbrnicích
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
11
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
12
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
13
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
14
18/2024 Opatření obecné povahy - veřejná vyhláška
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
15
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
16
19/2024 Porovnání všech položek kalkulace cen pro vodné a stočné za rok 2023
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
17
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
18
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
19
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
20
20/2024 Veřejná vyhláška - bobr evropský
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
21
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
22
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
23
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
24
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
25
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
Střední Hanou na kole 2024
26
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
27
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Vyhlášení konkurzního řízení na pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Měrovice
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
28
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
29
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
30
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
31
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Výsledek ankety – záměr výstavby větrného parku
1
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
2
Vybíráme poplatky pro rok 2024
Třídění jedlých olejů a tuků
Projekt "Aktivní život po 50+ nekončí"
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních údajů občanů.

Správce osobních údajů:

Obec Stříbrnice

sídlo : Stříbrnice 91, 752 01 Kojetín

e-mail : obec.stribrnice@seznam.cz

datová schránka : y7gawhh

IČO : 00636592

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědní za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy obce. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Titul, jméno a příjmení: Jaroslav Jordán

E-mailová adresa:         poverenec@jjpgroup.cz

Číslo telefonu:               + 420 777 722 720

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše  dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně Vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech. Odpovědny za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat o jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  1. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  1. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON) anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  1. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.
  1. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám udělil souhlas ( čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) ON), máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na e-mail: obec.stribrnice@seznam.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, nebo podáte osobně.
  1. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e-mail s uznávaným elektronickým podpisem nebo listinné podání s ověřením podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  2. Pokud nebudete spokojení s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

 

Záznam o činnostech zpracování 

Záznam o činnostech zpracování - Obec Stříbrnice