Vyrtuální prohlídka

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
28 29 30
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
1
48/2022 Návrh rozpočtu mikroregionu Střední Haná na rok 2023
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
2
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
3
Čertoviny Němčice nad Hanou
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
4
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
5
Prodej ryb
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
6
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
7
49/2022 Pozvánka na veřejné zasedání zastupitelstva obce 15.12.2022
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
8
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
9
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
10
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
11
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
12
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
13
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
14
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
15
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
16
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
17
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
18
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
19
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
20
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
21
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
22
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
23
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
24
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
25
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
26
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
27
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
28
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
29
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
30
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
31
Den bez dluhu
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
1
Žádost o vydání voličského průkazu - Volby prezidenta ČR
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních údajů občanů.

Správce osobních údajů:

Obec Stříbrnice

sídlo : Stříbrnice 91, 752 01 Kojetín

e-mail : obec.stribrnice@seznam.cz

datová schránka : y7gawhh

IČO : 00636592

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědní za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy obce. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Titul, jméno a příjmení: Pavlína Rösslerová

E-mailová adresa:         gdpr@hanackyvenkov.cz

Číslo telefonu:               + 420 606 547 973

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše  dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně Vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech. Odpovědny za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat o jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  1. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  1. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON) anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  1. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.
  1. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám udělil souhlas ( čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) ON), máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na e-mail: obec.stribrnice@seznam.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, nebo podáte osobně.
  1. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e-mail s uznávaným elektronickým podpisem nebo listinné podání s ověřením podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  2. Pokud nebudete spokojení s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.