Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
25
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Měsíčník Olomoucký kraj, březen 2022
ÚP a jeho pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
26
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Měsíčník Olomoucký kraj, březen 2022
ÚP a jeho pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
27
20/2022 Kalkulace cen pro vodné za rok 2021
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Měsíčník Olomoucký kraj, březen 2022
ÚP a jeho pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
28
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Měsíčník Olomoucký kraj, březen 2022
ÚP a jeho pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
29
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Měsíčník Olomoucký kraj, březen 2022
ÚP a jeho pomoc při finanční tísni spojené s růstem cen energií
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
30
Běh osvobození - Vrchoslavice
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Sběr nebezpečných odpadů
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
1
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
2
21/2022 Návrh závěrečného účtu obce Stříbrnice za rok 2021
23/2022 Volby do ZO - Seznam obecních úřadů, kterým se podávají kandidátní listiny pro volby do zastupitelstev obcí
24/2022 Volby do ZO - Potřebný počet podpisů voličů na peticích a informace
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
3
22/2022 Nařízení Státní veterinární správy
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
4
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
5
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
6
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
7
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
8
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Nabídka práce
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
9
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
10
25/2022 Veřejná vyhláška - stanovení přechodné úpravy provozu
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
11
Divadelní Kojetín 2022
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
12
Divadelní Kojetín 2022
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
13
Divadelní Kojetín 2022
Hodové oslavy v Křenovicích
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
14
Divadelní Kojetín 2022
Hodové oslavy v Křenovicích
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
15
Divadelní Kojetín 2022
Hodové oslavy v Křenovicích
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
16
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
17
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
18
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
19
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
20
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
21
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Střední Hanou na kole 2022
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
22
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
23
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
24
26/2022 Návrh závěrečného účtu svazku obcí mikroregionu Střední Haná za rok 2021
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
25
27/2022 Porovnání všech položek výpočtu cen pro vodné a stočné za r. 2021
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
26
Den českého zemědělství v Kojetíně 2022
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
27
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
28
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
29
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
30
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
31
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
1
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
2
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Informační semináře - KOTLÍKOVÉ DOTACE
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
Výstaviště Flora Olomouc - Živé pasti, Vyznání růžím
3
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
Výstaviště Flora Olomouc - Živé pasti, Vyznání růžím
4
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
Výstaviště Flora Olomouc - Živé pasti, Vyznání růžím
5
Informace pro občany - pořizování digitální technické mapy Olomouckého kraje
Výměna kotle na pevná paliva - 1.9.2022
Výstaviště Flora Olomouc - Živé pasti, Vyznání růžím
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR) je nová revoluční legislativa EU, která výrazně zvýší ochranu osobních údajů občanů.

Správce osobních údajů:

Obec Stříbrnice

sídlo : Stříbrnice 91, 752 01 Kojetín

e-mail : obec.stribrnice@seznam.cz

datová schránka : y7gawhh

IČO : 00636592

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědní za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy obce. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Titul, jméno a příjmení: Pavlína Rösslerová

E-mailová adresa:         gdpr@hanackyvenkov.cz

Číslo telefonu:               + 420 606 547 973

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše  dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně Vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech. Odpovědny za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat o jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  1. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  1. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON) anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  1. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.
  1. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám udělil souhlas ( čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) ON), máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na e-mail: obec.stribrnice@seznam.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, nebo podáte osobně.
  1. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e-mail s uznávaným elektronickým podpisem nebo listinné podání s ověřením podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  2. Pokud nebudete spokojení s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.